Per 3-10 -2017 gaan wij van schietsport vereniging Prins Willem Alexander intrek nemen in onze nieuwe accommodatie gevestigd aan de Kloosterstraat nr. 3 te Rosmalen.

In goede samenwerking met onze verhuurder is dit splinternieuwe pand tot stand gekomen. Wij hopen hier dan ook weer onze mooie hobby naar volle plezier te gaan bezigen. Als u interesse heeft om eens te komen kijken of de schietsport een geschikte hobby voor u zou kunnen zijn kunt u gebruik maken van een van onze inloopavonden, hiervoor kunt u informatie inwinnen op onze website svpwa.nl of door een mail te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zoekt u een nieuwe vereniging? Als sportschutter bent u ook van harte welkom om contact met ons op te nemen om een keer te komen kijken. We hebben nog enkele plaatsten vrij voor schutters, graag vooraf een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op deze nieuwe locatie gaan wij gebruik maken van (in opstart ) vier 25 meter banen en drie 100 meter schietpunten. En niet op de minste plaats een gezellige kantine!

Wilt u een keer als gastschutter bij ons komen schieten dan kan dit tegen een kleine vergoeding. Wel graag eerst een afspraak maken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Onze openingstijden zijn iedere dinsdag en woensdag vanaf 19:00uur .

Bent u als schietsportvereniging nog op zoek naar een nieuwe locatie en zou u het leuk vinden om als collega vereniging van hetzelfde mooie pand gebruik te maken? Neem dan contact op met dhr. Theo Goijaarts op emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij hopen u graag een keer te mogen ontvangen .

Namens het bestuur van Schietsport Vereniging Prins Willem Alexander

Dirk Eskens

voorzitter

You don't have any slide!