Beste leden,

Zoals jullie vanavond allemaal hebben kunnen horen tijdens de persconferentie van premier Rutte is het maatregelen pakket welke loopt tot en met 6 April verlengd tot 28 April dit betekend helaas ook dat wij tot die tijd nog niet kunnen gaan schieten.
In de week voor 28 April word de situatie opnieuw geëvalueerd en vandaar uit zullen we weer verder moeten kijken hoe en wanneer het schieten weer mogelijk is.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van SVPWA

Beste Leden,

 

Jullie zullen allemaal wel op de hoogte zijn van de huidige maatregelen om het overbrengen van het coronavirus te beperken.

Toch wil ik jullie op de hoogte brengen van de maatregelen welke er zijn genomen met betrekking tot de schietsport.

De KNSA heeft vandaag 13 maart 2020 besloten om alle bij hun aangesloten verenigingen te adviseren om alle activiteiten per direct te staken tot nader order en minimaal tot en met 6 April 2020.

Wij als bestuur van SVPWA hebben hierop besloten om hier per direct gehoor aan te geven dit omdat wij géén risico willen nemen met de gezodheid van onze leden.

Voor meer info rondom deze beslissing kunt u terecht op de volgernde link. https://www.knsa.nl/nieuws/archief-2020/gevolgen-coronavirus-voor-de-schietsport/

Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan hjouden wij u direct op de hoogte via e-mail en via de sociale kanalen.

https://www.facebook.com/SVPWA/

http://www.svpwa.nl/

 

Wij hopen op jullie aller begrip.

 

Met vriendelijke groet,

William Verstappen

Secretaris

29-9-2019 , 27-10-2019 , 24-11-2019 en 22-12-2019 zijn de zondagen dat we in de tweede helft van dit jaar ook de mogelijkheid hebben om te schieten.

De zondagen zijn vanaf 10:00 uur tot 13:00 uur.

Wij zijn trots te kunnen mededelen dat de KNSA op 4 september 2018 onze basiscertificering voor de komende vier jaar heeft verlengd!


Overeenkomstig de Circulaire wapens en munitie van het Ministerie van Justitie & Veiligheid, dienen schietsportverenigingen die gebruik maken van vuurwapens en daarvoor een verenigingsverlof dan wel voor de leden een privéverlof aanvragen, door de KNSA gecertificeerd te worden. Daarvoor biedt de KNSA een programma Basiscertificering, dat zich vooral richt op veiligheid, ballotage van nieuwe leden, het monitoren van bestaande leden, het aanvragen en verkrijgen van een vuurwapenverlof en op de naleving van Wet- en regelgeving.

You don't have any slide!